PinksterSail Hellevoetsluis

Het jaarlijkse zeilweekend voor gaffelgetuigde zeilschepen in Hellevoetsluis tijdens Pinksteren. Op zaterdag 14 mei en zondag 15 mei 2016 wordt dit unieke zeilevenement gehouden.

zondag 17 mei 2015

Sponsoren maken PinksterSail 2015 weer mogelijk!

Dit jaar hebben een aantal sponsoren weer bijgedragen aan het slagen van PinksterSail 2015.

Tijdens dit Pinksterweekend zal Hellevoetsluis weer bol staan van het zeilevenement PinksterSail 2015. Dit jaar bestaat PinksterSail 25 jaar en wordt het een puur Hellevoetsluis zeilevenement. Dit jaar sponsoren alleen diverse Hellevoetsluisse bedrijven dit zeilevenement. Allereerst steekt de Gemeente Hellevoetsluis een handje toe, door dit evenement mogelijk te maken. Het evenement heeft een heel goede PR werking voor de Gemeente. Door de vele publiciteit en vele mensen die, van buiten Hellevoetsluis, langskomen, zullen velen Hellevoetsluis weer op zijn best zien. Als de mensen willen wonen in Hellevoetsluis kunnen zij mogelijk bij een andere sponsor langskomen; De Zeeuw Makelaardij. Deze makelaardij is o.a. gespecialiseerd in huizen in Hellevoetsluis. En als dan de mensen éénmaal in Hellevoetsluis wonen, kunnen zij lekker ontspannen een drankje nuttigen bij Muziekcafé BarBiertje en luisteren naar de uitstekende muziek daar. Als jij in Hellevoetsluis woont, hoor jij eigenlijk een zeilboot of motorboot te hebben. Een gemeente met zoveel watersportmogelijkheden nodigt daar voor uit. Om verzekert te zijn van de juiste communicatie apparatuur voor op het water, daarvoor kunnen de mensen langs bij de andere belangrijke sponsor van PinksterSail 2015, Maritiem Service Center A. Brand BV. Door deze sponsoren wordt het zeilevenement mogelijk gemaakt. Er zullen ongeveer 50 klassieke zeilschepen mee doen aan dit zeilevenement. Goed voor bijna 200 bemanningsleden die Hellevoetsluis zullen bezoeken. U begrijpt dat op zaterdag 23 mei en zondag 24 mei de kades van Hellevoetsluis gezellig gevuld zullen zijn. Op zondag is de zeiltocht over het Haringvliet, dat mooie zeilbeelden oproept bij de liefhebbers van zeilschepen. Vele bezoekers zullen aan de kade en langs het Haringvliet staan om dit evenement gade te slaan. Zien wij jullie ook op de kade? Tot PinksterSail 2015!
Zie voor het programma, voorgaand artikel onder dit bericht.
 
Gemeente Hellevoetsluis
 
Hellevoetsluis is een vestingstad, prachtig gelegen aan het uitgestrekte Haringvliet. Een verblijf in Hellevoetsluis is zeker de moeite waard, met de vele bezienswaardigheden in de historische Vesting, mooie stranden, watersportmogelijkheden en vele activiteiten hier en in de omgeving
De gemeente Hellevoetsluis vindt de dienstverlening aan inwoners heel belangrijk. De digitale dienstverlening maakt daar een belangrijk onderdeel van uit. Wij willen het u zo gemakkelijk mogelijk maken. In de komende maanden en jaren kunt u uw zaken met de gemeente steeds vaker digitaal afhandelen. Bent u ondernemer, of wilt u een bedrijf gaan starten? Op het bedrijvengedeelte van deze website vindt u allerlei informatie, tips en belangrijke doorverwijzingen.
 
Muziekcafé BarBiertje
 


Het zeer gezellige Muziekcafé BarBiertje, gevestigd aan de Kerkstraat 26 in Hellevoetsluis, serveert heerlijk eten, heeft diverse goede muzikanten op het podium en houdt van een gezellige sfeer. Door het goede en vriendelijke personeel wordt iedere gast bedient zoals u zou willen worden. Kijk maar op hun uitgebreide website met alle info over dit gezellige Muziekcafé.


 
 
Maritiem Service Center A. Brand BVWij zijn een bedrijf dat zich volledig heeft gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van scheepvaart elektronica.
Met name reparatie aan Marifoons Mobilofoons, Mastervolt, Mastervolt Dakar en Victron Acculaders en Omvormers zijn onze speerpunten.
Tevens leveren wij speciaal producten als Atis decoders atis modules en ombouw en modificatie modules en natuurlijk marifoons.
De grote doorbraak van het bedrijf ontstond toen wij met een eigen Atis print op de markt kwamen, die inmiddels in vele duizenden marifoons in binnen en buitenland is ingebouwd.
De unieke Atis onderdrukker met DSP techniek die geïntegreerd werd in de Atis print opende al snel de weg naar een breed publiek.
De publicaties en testen die in 1996 gehouden werden logen er niet om. Onze ATIS print kwam telkens weer als winnaar uit de bus en liet onze klantenkring dan ook explosief groeien.
Wij hebben geprobeerd een heldere informatie pagina over ons bedrijf en onze werkzaamheden te neer te zetten.
Daarnaast proberen we uitleg te geven over marifonie in de breedste zin van het woord.
No Nonsens is ons kenmerk. Wij zijn een klein bedrijf zonder dure koffie juffrouw en luxe balies, maar wel met een werkplaats, waar volgens vele klanten vakwerk geleverd wordt.

Als u naar ons toe wilt komen raadpleeg dan even onze route beschrijving.

Het schip ligt in de Veerhaven/Tramhaven te Hellevoetsluis.
 
 
De Zeeuw Makelaardij
 
 
Wij zijn Wim en Marijn de Zeeuw, sinds 1 juli 2005 werkzaam onder de naam De Zeeuw Makelaardij, gevestigd aan de Oostzanddijk 8 in de historische vesting van Hellevoetsluis.

Als NVM kantoor in Hellevoetsluis geven wij samen de makelaardij werkzaamheden op het gebied van woningmakelaardij, bedrijfshuisvesting en taxaties een heel persoonlijke invulling. Naast een grondige kennis van de lokale en regionale markt schuilt onze toegevoegde waarde in een goed en gedegen advies, gebaseerd op actuele kennis en ruime ervaring. De beperkte omvang van ons kantoor stelt ons in staat, snel te schakelen en u als opdrachtgever de persoonlijke aandacht te geven, die de aan- en verkoop van een woning of bedrijfsobject verlangt.

De Zeeuw Makelaardij richt zich op woningen en bedrijf onroerende zaken in alle prijsklassen.

Bent u benieuwd naar onze tarieven of wilt u een vrijblijvend advies? Loopt u dan gerust eens binnen of neem contact op voor een nadere of hernieuwde kennismaking.

6 opmerkingen:

 1. Prachtige dag vandaag voor PinksterSail 2015! Voor geinteresseerde schippers kan je foto's bekijken op: http://www.oypo.nl/AC223446FD007418. (De website van de fotograaf is: www.jakro.biz.)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo,
  U heeft financiële problemen en moeilijkheden bij het verkrijgen van
  leningen van lokale banken en andere financiële instellingen.
  Ik bied leningen aan lage 2% rente van € 1000 werd € 5.000.000, zonder enige credit check om hen te helpen toetreden tot de schuld consolidatie leningen
  biedt persoonlijke leningen, leningen aan venture capital bedrijf van
  leningen, onderwijs leningen, of om welke reden.

  Contact: groupefinancemondial@gmail.com

  Dank u contact met mij op als je in nood.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heeft u Financiële dienst nodig heeft voor uw bedrijf, bieden wij financiering voor het bedrijfsleven van € 2000 tot € 10.000.000 met garantie van toepassing voor meer informatie via e-mail: lendingplc@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoe kreeg ik mijn lening van easyloanstoday247@gmail.com

  Hallo iedereen, ik heb mijn lening van $ 600.000 van zijn grote Company (EASY LENING VANDAAG COMPANY} beheerd door MRS VERONICA KENT, het duurde slechts 5working dagen en het werd overgebracht naar mijn bankrekening, Heeft u een lening dringend nodig? vriendelijk en snel contact EASY lENING VANDAAG COMPANY nu voor uw lening via e-mail: (easyloanstoday247@gmail.com) ik denk dat andere mensen ook het geven van getuigenissen op deze zelfde eerlijke kredietgever.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wij geven leningen aan mensen uit het bedrijfsleven en particulieren voor slechts 3% rente. We kunnen geven leningen variërend van US $ 5.000 tot US $ 500.000. We geven lokale en internationale leningen aan iedere particulier / bedrijf over de hele wereld en uw tarief zal niet veranderen tijdens uw lening aflossing! Onze persoonlijke leningen kunnen helpen dromen mogelijk te maken vooral met de huidige financiële crisis in de wereld als geheel. We hebben niet veel documenten nodig als je geïnteresseerd bent in het krijgen van een lening. Om te solliciteren contact met ons op via onderstaand e-mailadres E-mail: birlaaditya@yahoo.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goedendag iedereen,
  Wij zijn een christelijke organisatie die is gevormd om mensen te helpen in hulpbehoeften, zoals financiële hulp. Dus als u door financiële moeilijkheden gaat of bent u in een financieel puinhoop, en u heeft geld nodig om uw eigen bedrijf te starten of heeft u een lening nodig Uw schuld vereffenen of uw rekeningen afrekenen, een fijn bedrijf doen of als u het moeilijk vindt om een ​​kapitaallening te verkrijgen van lokale banken, neem dan contact met ons op via e-mail barbarahodgeloanfirm@gmail.com. Want de bijbel zegt: "" Lukas 11:10 Iedereen die vraagt ​​ontvangt; Hij die zoekt, vindt; En tegen hem die klopt, zal de deur geopend worden. "Laat deze gelegenheid niet doorgeven door, omdat Jezus hetzelfde is, gisteren, vandaag en voor altijd meer. Dit is voor een serieuze geest en God die mensen bevreest.
  Via email barbarahodgeloanfirm@gmail.com.

  Onze diensten omvatten de volgende:
  Schuldconsolidatie
  Tweede Hypotheek
  Bedrijfsleningen
  Persoonlijke leningen
  Internationale leningen
  Lening voor elk soort
  Familie lening
  ENZ

  Aanvraagformulier voor een lening:

  * Naam van de aanvrager:
  * Adres:
  * Stad:
  * Staat:
  * Land:
  * Geslacht:
  * Burgerlijke staat:
  * Leeftijd:
  * Beroep:
  * Inkomenspercentage:
  * Tel:
  * Mobiel:
  * Aangevraagde hoeveelheid:
  * Lening Duur:
  * Doel van de lening:
  * Heb je al eerder een lening aangevraagd?
  * Zo ja; Naam van bedrijf & locatie:

  WERKGELEGENHEID:

  * Werkplaats:
  * Adres:
  * Telefoonnummer:

  Lening Officer.

  Maandag-Zaterdag: 7:30 tot 6:30 uur {Behandelingstijd}.
  Zondag: 12: 00-18: 30 uur {Behandelingstijd}
  Na het indienen van de Leningaanvraag, kunt u een voorlopig antwoord van minder dan 24 uur verwachten en binnen 72-96 uur ontvangen van de ontvangen informatie van u.

  BARBAR HODGE

  Barbarahodgeloanfirm@gmail.com of tekst of bel ons op +15017229938
  In afwachting van uw snelle reactie.

  BeantwoordenVerwijderen